Informace o projektu Primatruhla

V tomto článku najdete informace, které jste se v letáčku nedočetli, ale je je dobré vědět.

Jak už bylo v letáčku zmíněno, ve školním roce 2014/2015 bude na škole probíhat projekt Primatruhla, jehož cílem bude seznámit nové studenty s novou školou a učitelským sborem. Toho všeho se pokusí studenti 6. ročníku gymnázia a to přátelskou a nenásilnou formou.

Hlavní část Primatruhly bude probíhat první školní týdny (resp. do odjezdu dětí na seznamovací kurz), kdy na chodbě školy budou pro nové studenty připraveny tzv. informační kiosky. U kisoku bude pokaždé připraven pár "dobrých rádců", kteří budou připraveni jakkoliv pomoci.

Abychom dosáhli přátelštějšího přístupu, budou služby informačních kisoků doplňovat "patroni". Na každou třídu budou připadat alespoň tři patroni, aby každý patron se mohl věnovat jen úzké skupině lidí.

Důležitou součástí projektu Primatruhla je i hra, díky které noví studenti poznají prostředí školy a hlavně učitelský sbor. Jelikož jsme si vědomi, že žáci šestých ročníků a prim nejsou už žádné málé děti, připravujeme hru tak, aby je bavila. Vše navíc koncipujeme na základě našich pocitů, které jsme pociťovali během našich vlastních prvních novoškolních dnů.

Během projektu budou studentům k dispozici mapy školy, které jim orientaci v novém prostředí i plnění "úkolů" hry zjednoduší.

V případě jakéhokoliv dotazu se nebojte kontaktovat redakci. Buď níže přímo v komentářích nebo e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

 

Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top