Ask.fm pro Primatruhlu

Milí primáni, 

jistě jste již slyšeli o připravovaném projektu Primatruhla, který odstartuje s novým školním rokem 2014/2015. V rámci projektu bude speciálně pro vás, studenty prim, spuštěn účet na webu Ask.fm, s jehož funkcí v celém projektu vás nyní seznámím.

Tento web slouží k pokládání anonymních dotazů, na které by jste se sami báli zeptat kohokoliv z nás organizátorů. Zeptat se můžete opravdu na cokoliv, co vás bude zajímat nebo budete potřebovat vědět. Na vaše dotazy se budou co nejrychleji a nejlépe snažit odpovědět vybraní organizátoři, pravdivost informací je samozřejmostí. Odpověď na vaši otázku bude možné zpětně dohledat na stejné adrese, kde bude postupně přibývat otázek a odpovědí na otázky ostatních, mezi nimi i na tu vaši. Webová adresa je http://ask.fm/primatruhla

Když se tedy budete bát nebo stydět zeptat osobně, neváhejte využít webu Ask.fm. Rádi zodpovíme vaše dotazy.

Vaši organizátoři Primatruhly

 

Ohodnotit tuto položku
(3 hlasů)

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top