Informace o projektu Primatruhla pro žáky

Zdravím budoucí studenty a žáky. Jak jste se mnozí již možná dočetli, pro následující školní rok jsme pro vás my, studenti sexty B připravili projekt Primatruhla. V předchozích příspěvcích jste se mohli a stále můžete dočíst, oč vlastně půjde. Já vám nyní přináším celkové shrnutí všech informací o tomto projektu.

Co je cílem projektu Primatruhla?

Cílem našeho projektu je seznámit vás, jakožto studenty prim a šestých tříd s novou školou a učitelským sborem. 

Kde se budu moci informovat, popřípadě se na cokoliv zeptat?

Informace získáte u informačního kiosku, který bude k dispozici ve druhém patře vždy o přestávce po druhé hodině, kde budou rádci připraveni zodpovědět vaše dotazy a podat vám veškeré informace. Pokud se budete potřebovat něco dovědět z pohodlí domova, nebo se budete stydět na něco zeptat, není to vůbec žádný problém. Již nyní je pro vás uveden do provozu účet na webu Ask.fm, konkrétně na adrese http://ask.fm/primatruhla, kde se budete moci anonymně na cokoliv zeptat a vybraní organizátoři vaše dotazy co nejrychleji zodpoví. Pro informace si bude též moci dojít k třídním učitelům, kteří byli s projektem seznámeni.

Na koho se budu moci v případě potřeby obrátit a jak ho vlastně poznám?

Po celou dobu trvání projektu vám budou k dispozici patroni, každý z nich bude mít přiřazen k jedné ze skupinek, do kterých budete rozděleni, aby vše probíhalo rychleji a efektivněji. Kdo bude vaším patronem se včas dozvíte a poznáte ho jednoduše, podle speciálního oranžového trička, které bude mít na sobě. Všechny patrony si můžete prohlédnout zde na blogu, konkrétně v článku Patroni a organizátoři, kde na ně naleznete i kontakt.

Dozvěděl/a jsem se o jakési hře. O co jde?

Tato hra je zpestřením celého projektu. I díky ní se lépe zorientujete ve škole a dozvíte se užitečné informace a rady. Během hry musí skupinky navštívit 6 stanovišť, a to:

- pana školníka    - zástupce ředitele    - knihovnu

- ředitelnu            - sborovnu          - kabinet dějepisu a ČJ

Na každém stanovišti získáte kartičku s informacemi a radami. Úkolem je předat do 10.9. útržky z těchto kartiček svému patronovi.

Při hře budou studentům k dispozici mapy, které jsou již nyní ke stažení na blogu a budou též k dispozici na informačních kioscích v tištěné podobě.

Více o hře i o výše zmíněných informacích se dočtete zde na blogu.

Nezapomeňte, kdybyste měli nějaké dotazy, můžete okamžitě využít webu http://ask.fm/primatruhla. Já vám za celý kolektiv organizátorů přeji hezký zbytek prázdnin a šťastné vykročení do školního roku. 1. září se na vás budeme těšit.

Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

Více z této kategorie:

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top