Studenti čtou a píší noviny Doporučený

Studenti čtou a píší noviny MFD

Máme tu pro vás zadání prvního tématu podzimního kola projektu Mladé Fronty Dnes Studenti čtou a píší novinyJak si jistě vzpomínáte, jarní kolo se nekonalo (TruhlaBlog výpadek bleskově nahradil vyhlášením vlastních témat). Podle našich supertajných interních informací to bylo proto, že nový majitel skupiny Mafra, do níž MFD patří, Andrej Babiš vyhodnocoval, zda se projekt marketingově vyplatí - a evidentně došel k názoru, že posílat noviny do Truhly a dostávat za ně články od našich současných i budoucích žurnalistických es se vyplatí!

Bez dlouhého vysvětlování vám prostě doporučujeme stáhnout leták se všemi podstatnými informacemi (téma, formát, datum odevzdání) k prvnímu tématu, pozorně si jej přečíst a dát se do psaní vlastního článku. Naši studenti se tradičně probojovávají na stránky MFD se svými texty, může se to podařit i vám. Vaše úvahy rádi zveřejníme i na TruhlaBlogu.

A jako bonus rozhodně nepřijdete o možnost pracovat s novinami v hodinách češtiny (ptejte se svého češtináře)!

 

Martin Mudra, patron projektu

 

Stáhnout přílohy:
Ohodnotit tuto položku
(4 hlasů)

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top