Martin Mudra

Martin Mudra

Milí Truhláři,

přinášíme poslední příležitost zapojit se do jarní části projektu Mladé fronty Dnes "Studenti čtou a píší noviny". Tentokrát redakce MFD nabízí téma "Národní bohatství" a pro inspiraci dodává následující: 

Saúdští Arabové a Norové mají ropu, Švýcaři pečlivost hodinářů a přesnost bankéřů, Tahiťané krásné pláže a Číňané pracovité lidi. I když jde o značně zjednodušený pohled, každý národ se snaží nějak pojmenovat své „národní bohatství“, které pak cíleně rozvíjí. Jaké bohatství má podle vás Česko? „Zlaté české ručičky“? Nejlepší pivo? Uran a uhlí v podzemí? Nebo něco jiného?

 

Srdečně zveme na novou výstavu "pusopisky" Barči Sedláčkové, kterou řada našich studentů podpořila finanční sbírkou během školního filmového festivalu před Vánocemi 2013. Rádi vás seznamujeme s další možností vidět výtvarné práce velmi talentované třináctileté dívky.

Milí Truhláři, 

nabízíme vám druhé téma jarní části projektu deníku Mladá fronta DNES Studenti čtou a píší noviny.

Tentokrát redakce MFD vybrala zadání "Česko: Západ, nebo Východ? Patří Češi na Východ, na Západ, jinam, nebo nikam? Kam se svým životním stylem řadíte vy?"

S mírným zpožděním tu máme pro vás zadání prvního tématu jarního kola projektu Mladé Fronty Dnes Studenti čtou a píší noviny.  

 

Jdeme do finále! Máme pro vás poslední podzimní téma projektu Studenti čtou a píší noviny...

Další kolo projektu Mladé Fronty Dnes Studenti čtou a píší noviny je tady!

Máme tu pro vás zadání prvního tématu podzimního kola projektu Mladé Fronty Dnes Studenti čtou a píší novinyJak si jistě vzpomínáte, jarní kolo se nekonalo (TruhlaBlog výpadek bleskově nahradil vyhlášením vlastních témat). Podle našich supertajných interních informací to bylo proto, že nový majitel skupiny Mafra, do níž MFD patří, Andrej Babiš vyhodnocoval, zda se projekt marketingově vyplatí - a evidentně došel k názoru, že posílat noviny do Truhly a dostávat za ně články od našich současných i budoucích žurnalistických es se vyplatí!

Odtajnili jsme archiv Truhly! Po šesti měsících můžete nahlédnout do dramatického zákulisí prvních svobodných studentských voleb, které simulovaly průběh skutečných předčasných voleb do Poslanecké sněmovny PČR vloni na podzim. Volili byste dnes jinak s tím, co víte? Článek původně vznikl na objednávku legendárního Bégéčka, časopisu vydávaného kdysi na škole a existujícího dodnes... 

 

 

Srdečně zveme všechny studenty gymnázia starší patnácti let k dalšímu projektu společnosti Člověk v tísni o.p.s. Po říjnových studentských předčasných parlamentních volbách tu máme ještě lákavější menu: volby do Evropského parlamentu! Je jedno, zda patříte mezi eurohujery či mezi euroskeptiky, váš názor nás zajímá.

Milí Truhláři, rád bych vás informoval o poslední zprávě od rodiny Sedláčkových. Díky i vašim příspěvkům z vánoční sbírky během filmového festivalu bude mít Barča nové pomůcky (vozík a rehabilitační stroj), které jí nejen usnadní život, ale také pomohou dostat se zase o krůček dále k tomu, co je jinak pro většinu z nás zcela běžné. Ale hlavně chci, abyste věděli, že tahle velká bojovnice a šikovná výtvarnice v pátek absolvovala operaci šlach. Určitě vám přineseme další zprávy, jakmile se dozvíme více o jejím výsledku, i o termínu "pusopisné" výstavy, kterou jsme vám na Nový rok 2014 slíbili. Stejně jako minule tu mám pro vás mail od rodičů Barunky:

Strana 1 z 2

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top